Akaba

34,95 17,95

Excl. BTW: €14,83

Model:
4228
Levertijd:
1-2 werkdagen
Merk:
Haba

Nog niet beoordeeld
Beoordeel
Bestellen

Omschrijving

Huiii, het tapijt dat over de bazaar van Akaba vliegt het midden van de tribunes in! De tapijtvlieger moet immers nog veel cadeautjes verzamelen voor het familiefeest. En de tijd is kort ... Wie het tapijt vakkundig met de blaasbalg bestuurt en de juiste cadeautjes in handen krijgt, wint. Een "winderig" behendigheidsspel voor 2-4 hoogvliegers. Met een variant voor ouderen.
Korte spelinstructies:
De spelers proberen hun tapijten zo snel mogelijk naar de juiste bazaarstalletjes te sturen om als eerste vijf cadeautjes te verzamelen.
Spelinhoud: 4 tapijtvliegers, 1 blaasbalg, 1 speelbord, 26 houten bazaarwanden, 20 familiekaarten (in 4 kleuren), 30 cadeaukaarten, 2 gekleurde blokjes, 10 wonderlampjes, 1 handleiding
Duur: ca. 20 minuten
Voorbereiding: Plaats het speelbord in het midden, bazaarwanden in de uitsparingen. Schud de cadeaukaarten afzonderlijk volgens de achterkant, leg ze in aparte stapels. Plaats de geschenken met de bruine rug in de uitsparingen op het speelbord. Neem voor elke speler een tapijtflyer en de 5 familiekaarten van dezelfde kleur.Schud de familiekaarten, leg ze gedekt voor je neer en laat de bovenste twee kaarten zien. Wonderlampen alleen voor variant.

Toezicht door volwassenen aanbevolen 

Beoordelingen (0)

Beoordeel

Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Slecht            Goed


Verder