Verzending

Bezorgen en retourneren

Verzenden en afhalen
Geppettotoys.nl verwerkt de bestellingen elke, waarna ze (na bericht vanuit ons) eventueel afgehaald kunnen worden.
Afhalen kan op het volgende adres: Groeneweg 34, 5541 AH te Reusel.


Uiteraard verzenden we uw bestelling ook. Dit doen we via DPD. U kunt met behulp van Track and Trace uw bestelling volgen, zodra wij deze hebben aangemeld bij DPD.

Verzendkosten
Bij het versturen van artikelen met uitzonderlijke maten en/of gewichten brengen we extra kosten in rekening conform de voorwaarden van DPD. Je kunt de verzendkosten terug vinden op de factuur.
De kosten van een verzending naar het buitenland zijn afhankelijk van de voorwaarden van DPD.

Geppettotoys.nl draagt het risico van beschadiging en/of vermissing van artikelen tot het moment van bezorging bij de klant, tenzij schriftelijk uitdrukkelijk anders is overeengekomen.

Wanneer de bestelde artikelen niet beschikbaar zijn, stelt Geppettotoys.nl de klant  zo spoedig mogelijk op de hoogte via telefoon of e-mail. Het eventuele (aan)betaalde bedrag zal uiterlijk binnen veertien dagen worden terugbetaald.

Retourneren
Het product mag tot maximaal veertien dagen na aankoop worden geretourneerd (Zie ook onze algemene voorwaarden.).
Terugbetaling in geval van retour vindt plaats binnen veertien dagen na de dag van retourneren.
Retourneren is enkel mogelijk met vermelding van bestelnummer en beschrijving van artikel(en). Graag met vermelding van de reden.
Het risico en de kosten van retourzending zijn voor de klant. Is het retour gezonden product beschadigd of vertoont het duidelijke gebruikssporen dan wordt het aankoopbedrag niet of niet volledig vergoed.